Vinn 10 öre rabatt/kWh i ett år på ditt elavtal hos Telinet

Telinet Energi - Ett naturligt val!

Telinet Energi pressar priserna på förnybar energi och har som ambition att bidra till bättre miljö, ökad konkurrens och lägre priser på den skandinaviska elmarknaden.

Nu kan du sänka din elkostnad ytterligare genom att vara med och tävla om 10 öre rabatt/kWh på ditt elavtal under ett år!

För att tävla ska du vara medlem i Villaägarna. Är du inte medlem? Teckna ditt medlemskap här

Svara på de tre frågorna nedan samt motivera med max 20 ord varför just du ska vinna 10 öre rabatt/kWh på ditt elavtal hos Telinet Energi i ett år.

Ditt tävlingsbidrag vill vi ha senast 30 november 2019.

Läs mer om dina medlemsförmåner hos Telinet Energi

Lycka till!

Tävlingsvillkor:

Tävlingen pågår t o m 30 november 2019 och därefter utser Telinet Energi de två vinnarna. För att vinna krävs att du svarar på de tre frågorna samt skriver en motivering. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnaren kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnaren är utsedd och presenteras kort därefter på vår hemsida och i kommande förmånsnyhetsbrev.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att Villaägarna och Telinet Energi får kontakta dig.

Tävlingsfrågor

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
1. Som medlem i Villaägarna får man tillgång till specialrabatter. Hur många öre/kWh i rabatt får man om man byter till Telinet och rörligt avtal före 30 november 2019 och är medlem i Villaägarna?
2. Hur mycket extra kostar förnybar energi när du väljer Telinet Energi?
3. Via "Mina sidor" hos Telinet.se kan du bland annat se alla dina fakturor och ändra betalsätt. Går det att logga in med mobilt bank-id?