Vinn presentkort på 2 500 kr hos Flügger färg

Flügger färg erbjuder dig som medlem all sin specialkompetens samt högkvalitativa färger och tapeter till medlemspriser.

Nu har du chans att tävla och vinna ett presentkort på 2 500 kr hos Flügger färg. 

För att tävla ska du vara medlem i Villaägarna. Teckna ditt medlemskap här om du inte redan är medlem.

Svara på de tre frågorna nedan samt motivera med max 20 ord varför just du ska vinna presentkort hos Flügger färg.

Tävlingen pågår t o m 29 juni 2022 och därefter utser Flügger färg tre vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnarna kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnarna är utsedda och presenteras kort därefter på vår hemsida och i kommande förmånsnyhetsbrev.

Till Flügger färg

Här kan du se dina medlemsrabatter hos Flügger färg

Jag samtycker till att Villaägarnas Riksförbund och Flügger färg får behandla mina personuppgifter, så att jag kan delta i tävlingen och bli kontaktad om jag vinner. Uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen. Är jag inte nöjd med hur mina uppgifter hanteras, kan jag anmäla det till Integritetsskyddsmyndigheten. När det inte finns något berättigat intresse att behålla personuppgifterna, d.v.s. då de inte längre behövs för tävlingen, raderas eller avidentifieras uppgifterna.

För att rätta, radera eller avsluta behandling av dina uppgifter, mejla oss på medlem@villaagarna.se. För registerutdrag och övriga registerfrågor, mejla på: dataskyddsombud@villaagarna.se. Du kan även ringa oss på tel 010-750 01 00.

Tävlingsfrågor

Vilken färg har Flüggers Wood Tex-serie på emballaget?
Vilken märkning har alla utomhus täckfärger i Wood Tex-serien?
Vilken medlemsrabatt får du på Flügger färgprodukter?