Tävla med Flügger färg och vinn presentkort på 2 000 kr

Flügger färg erbjuder dig som medlem all sin specialkompetens samt högkvalitativa färger och tapeter till medlemspriser.

Nu har du chansen vinna ett presentkort på 2 000 kr hos Flügger färg. 

För att tävla ska du vara medlem i Villaägarna. Teckna ditt medlemskap här om du inte redan är medlem.

Svara på de två frågorna nedan samt motivera varför du väljer att måla med produkter som är märkta med Svanen eller EU-Blomman.

Ditt tävlingsbidrag vill vi ha senast 23 juni 2021 och därefter utser Flügger färg två vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnarna kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnarna är utsedda och presenteras kort därefter på vår hemsida och i kommande förmånsnyhetsbrev.

Läs mer om dina medlemsförmåner hos Flügger färg

Lycka till!

Jag samtycker till att Villaägarnas Riksförbund och Flügger färg får behandla mina personuppgifter, så att jag kan delta i tävlingen och bli kontaktad om jag vinner. Uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen. Är jag inte nöjd med hur mina uppgifter hanteras, kan jag anmäla det till Integritetsskyddsmyndigheten. När det inte finns något berättigat intresse att behålla personuppgifterna, d.v.s. då de inte längre behövs för tävlingen, raderas eller avidentifieras uppgifterna.

För att rätta, radera eller avsluta behandling av dina uppgifter, mejla oss på medlem@villaagarna.se. För registerutdrag och övriga registerfrågor, mejla på: dataskyddsombud@villaagarna.se. Du kan även ringa oss på tel 010-750 01 00.

Tävlingsfrågor

1. Vad heter Flüggers nya Ultramatta väggfärg för inomhusbruk?
2. Vilken märkning har alla utomhus täckfärger i Wood Tex-serien?