Tävla med Polarpumpen och vinn en Polario portabel AC 

Polarios portabla AC 9000 BTU är ett smidigt alternativ för att få en svalkande temperatur inomhus under varma dagar. AC:n passar perfekt för att kyla rum upp till 37m² till en behaglig temperatur. Du styr enkelt din portabla AC med den tillhörande fjärrkontrollen.

Nu har du chans att vinna en Polario portabel AC 9000 BTU. Värde 4 995 kr.

Läs mer om portabel AC Polario 9000 BTU

För att tävla ska du vara medlem i Villaägarna. Teckna ditt medlemskap här om du inte redan är medlem.

Svara på de två frågorna nedan samt motivera varför just du ska vinna en Polario portabel AC.

Ditt tävlingsbidrag vill vi ha senast 25 juli 2021 och därefter utser Polarpumpen en vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnaren kontaktas via e-post eller telefon så snart vinnaren är utsedd och presenteras kort därefter på vår hemsida och i kommande förmånsnyhetsbrev.

Läs mer om dina medlemsförmåner hos Polarpumpen

Lycka till!

Jag samtycker till att Villaägarnas Riksförbund och Polarpumpen får behandla mina personuppgifter, så att jag kan delta i tävlingen och bli kontaktad om jag vinner. Uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen. Är jag inte nöjd med hur mina uppgifter hanteras, kan jag anmäla det till Integritetsskyddsmyndigheten. När det inte finns något berättigat intresse att behålla personuppgifterna, d.v.s. då de inte längre behövs för tävlingen, raderas eller avidentifieras uppgifterna.

För att rätta, radera eller avsluta behandling av dina uppgifter, mejla oss på medlem@villaagarna.se. För registerutdrag och övriga registerfrågor, mejla på: dataskyddsombud@villaagarna.se. Du kan även ringa oss på tel 010-750 01 00.

Tävlingsfrågor

1. Vilken är Polarios mest kraftfulla portabla AC?
2. Hur många kvadratmeter kan Polario 9000BTU klara av att kyla?