10 % rabatt på trygghet och säkerhet

10 % rabatt på produkter och tjänster hos SSF Stöldskyddsföreningen. Just nu nästan halva priset på SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport!

Som medlem får du 10 % rabatt på följande tjänster:

SSF DNA-märkning

Den senaste tekniken inom stöldskyddsmärkning. SSF märkning avskräcker tjuven och ökar dina chanser att få tillbaka förlorade ägodelar. Märkningen är enkel och smidig att använda och näst intill omöjlig att ta bort. Den är dessutom spårbar för polis världen över.

Som medlem betalar du 449 kr (ord pris 499 kr).

SSF Bilrutemärkning

Använd SSF Bilrutemärkning för stöldmärkning av din bil. Det är en permanent, diskret och effektiv stöldskyddsmetod som både rekommenderas och, i vissa fall, krävs av försäkringsbolagen.

Ditt pris 332 kr (ord pris 369 kr).

SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport

Ring ett enda samtal så hjälper SSF dig att spärra det du blivit av med oavsett hur många kort eller mobiler du har och oavsett kortutfärdare eller mobiloperatör. Personlig service dygnet runt. SSF hjälper dig även med anmälan till polis och försäkringsbolag.

Ditt pris 248 kr/år (ord pris 275 kr/år).

JUST NU! Beställ SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport senast 16 december 2018 och betala endast 140 kr första året!

SSF Nyckelbricka

SSF Nyckelbrickan hjälper dig att få tillbaka borttappade nycklar. Nio av tio nyckelbrickor hittar hem igen. Löpande abonnemang.

1 nyckelbricka: 97 kr/år (ord pris 108 kr/år)
3 nyckelbrickor: 269 kr/år (ord pris 297 kr/år)
6 nyckelbrickor: 382 kr/år (ord pris 425 kr/år)

SSF Stöldskyddsregister

Lista och dokumentera dina värdeföremål i SSF Stöldskyddsregister så blir de automatiskt spårbara för polisen om de skulle förkomma. Du kan registrera upp till 100 värdeföremål oavsett om de är märkta eller omärkta samt lägga upp bilder på dina ägodelar i registret.

Ditt pris 179 kr/år (ord pris 199 kr/år).


Kontakta gärna SSF Stöldskyddsföreningens kundservice om du har frågor 0771-773 773 eller mejla till info@stoldskyddsforeningen.se

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in