Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

10 % rabatt på trygghet och säkerhet

10 % rabatt på produkter och tjänster hos SSF Stöldskyddsföreningen.

Som medlem får du 10 % rabatt på följande tjänster:

SSF DNA-märkning

Den senaste tekniken inom stöldskyddsmärkning. SSF märkning avskräcker tjuven och ökar dina chanser att få tillbaka förlorade ägodelar. Märkningen är enkel och smidig att använda och näst intill omöjlig att ta bort. Den är dessutom spårbar för polis världen över.

Som medlem betalar du 449 kr (ord pris 499 kr).

SSF Utombordsmotor-märkning

Beställ SSF Utombordsmotor-märkning och avskräck tjuven med en avancerad stöldskyddsmärkning i flera lager med lättlästa ID-koder. Enkelt att utföra märkning, enkelt för polisen att avläsa och nästintill omöjligt att ta bort.

Som medlem betalar du 539 kr (ord pris 599 kr).

SSF Cykel-märkning

Gör det svårare för cykeltjuven med SSF Cykel-märkning. Den innehåller flera lager stöldskyddsmärkning och består av MärkDNA med mikropunkter, UV-etsningskod samt ID-dekal med QR-kod. Detta gör det näst intill omöjligt för tjuven att avidentifiera cykeln vilket har en avskräckande effekt. Märkta föremål är alltid mer riskabla att hantera för tjuvar och hälare eftersom den rätta ägaren enkelt kan spåras.

Som medlem betalar du 359 kr (ord pris 399 kr).

SSF Bilrutemärkning

Använd SSF Bilrutemärkning för stöldmärkning av din bil. Det är en permanent, diskret och effektiv stöldskyddsmetod som både rekommenderas och, i vissa fall, krävs av försäkringsbolagen.

Ditt pris 332 kr (ord pris 369 kr).

SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport

Ring ett enda samtal så hjälper SSF dig att spärra det du blivit av med oavsett hur många kort eller mobiler du har och oavsett kortutfärdare eller mobiloperatör. Personlig service dygnet runt. SSF hjälper dig även med anmälan till polis och försäkringsbolag.

Ditt pris 266 kr/år (ord pris 295 kr/år).

SSF Nyckelbricka

SSF Nyckelbrickan hjälper dig att få tillbaka borttappade nycklar. Nio av tio nyckelbrickor hittar hem igen. Löpande abonnemang.

1 nyckelbricka: 99 kr/år (ord pris 110 kr/år).
3 nyckelbrickor: 273 kr/år (ord pris 303 kr/år).
6 nyckelbrickor: 391 kr/år (ord pris 434 kr/år).

SSF Stöldskyddsregister

Lista och dokumentera dina värdeföremål i SSF Stöldskyddsregister så blir de automatiskt spårbara för polisen om de skulle förkomma. Du kan registrera upp till 100 värdeföremål oavsett om de är märkta eller omärkta samt lägga upp bilder på dina ägodelar i registret.

Ditt pris 179 kr/år (ord pris 199 kr/år).


Kontakta gärna SSF Stöldskyddsföreningens kundservice om du har frågor 0771-773 773 eller mejla till info@stoldskyddsforeningen.se

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in