15 % rabatt på säkra teknikprylar!

CAPiDi tillverkar säkra teknikprylar som ska vara enkla att använda. Drivkraften är smarta lösningar med låg strålning och låg energiförbrukning.

Glöm batteribyten - CAPiDi brandvarnare har ett inbyggt batteri som håller hela produktens livslängd, 10 år. Flera enheter kan parkopplas och placeras i hemmet för att säkerställa att signalen hörs lika bra i alla rum. Utan blinkande lampor är den inte heller störande i sovrummet. Larmar en enhet så larmar alla!

Med CAPiDi säkerhetstimers bryts strömmen på båda poler vilket ger dig extra trygghet om du skulle glömma stänga av plattången, strykjärnet eller kaffekokaren. Med memory timern är det smidigt att få fönsterlampan eller adventsljusstaken att lysa under utvalda tider på dygnet. USB-timern kan ladda både mobil och platta samtidigt via dubbla portar.

CAPiDi babylarm har låg strålning och lång räckvidd. Enkel att använda och möjlighet att göra enheterna mer personliga med utbytbara fronter.

CAPiDis nattlampor med skymningsrelä är perfekt att använda som ledljus om natten eller extra ljus för den mörkrädda. Finns i fyra färger och har dubbla glas för extra säkerhet.

Medlemserbjudande:

CAPiDi erbjuder medlemmar 15 % rabatt på hela CAPiDi-sortimentet. 

Erbjudandet gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in