Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

20 % rabatt på säkra teknikprylar!

Brandvarnare, babyalarm, säkerhetstimers och nattlampor — hos CAPiDi hittar du produkter som är enkla att använda, de är framtagna med teknik som gör produkterna pålitliga, energisnåla och utger låg strålning. Som medlem får du 20 % rabatt på hela CAPiDi-sortimentet.

CAPiDi babyalarm: Användarvänligt babyalarm med få knappar — starta och använd. Babyalarmet har upp till  800 meters räckvidd och över 100 timmars stand-by tid. Lägst strålning på marknaden. Finns i färgerna pearl, rose, gold och black. Med CAPiDis utbytbara fronter finns möjligheten att göra ditt larm mer personligt. 

CAPiDi brandvarnare: Glöm batteribyten — brandvarnaren har ett inbyggt batteri som håller hela produktens livslängd, 10 år. Flera enheter kan parkopplas och om en brandvarnare upptäcker rök larmar alla enheter. Med en brandvarnare i varje rum kan du säkerställa att signalen hörs bra i hela hemmet, så att alla blir varnade i tid. Utan blinkande lampor är den inte störande i sovrummet.

CAPiDi säkerhetstimers: Drog du ut laddaren? — med CAPiDis timers vet du att strömmen bryts efter utsatt tid! När tiden är slut bryter timern strömmen på båda poler vilket ger dig extra trygghet om du skulle glömma stänga av plattången, strykjärnet eller kaffekokaren. Välj mellan 15-60 min, 1-4 tim eller minnestimer för start samma tid varje dag. USB-timern har dubbla portar så att två enheter kan laddas samtidigt!

CAPiDi nattlampa: Ledljus om natten eller extra ljus för den mörkrädda — nattlamporna styrs av skymningsrelä. Finns i fyra färger och har dubbla glas för extra säkerhet.

Medlemserbjudande:

  • CAPiDi erbjuder medlemmar 20 % rabatt på hela CAPiDi-sortimentet.
  • Erbjudandet gäller på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Gör din beställning på capidi.com och skriv in rabattkoden i varukorgen.

För att kunna ta del av erbjudandet ska du ange kamapanjkod vid beställning. Logga in som medlem så ser du kampanjkoden till höger på sidan.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

Larmar en – Larmar alla!

Trådlös sammankoppling via ett enkelt knapptryck. Med en brandvarnare i varje rum kan du säkerställa att signalen hörs bra i hela hemmet, så att alla blir varnade i tid. Drivs av ett inbyggt batteri som aldrig behöver bytas!

Babyalarm – Ger dig ro att göra annat!

Användarvänligt babyalarm med få knappar, bara starta och använd! Lägst strålning på marknaden, upp till 800 m räckvidd och stan-by tid på 100 timmar.

Glömde du dra ut sladden?

När tiden är slut bryter timern strömmen på båda polerna vilket ger dig extra trygghet om du skulle glömma stänga av t.ex. plattången, strykjärnet eller kaffekokaren.