Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Förmånligt boende på Utö Värdshus

I södra ytterskärgården, på den ca 1 mil långa ön Utö, ligger Utö Värdshus. Högt över havet på kullen ovanför hamninloppet bjuds det inte bara mat från ett prisbelönt kök, utan också en betagande vacker utsikt.

Värdshusets historia hänger intimt samman med öns historia. Som en av skärgårdens största, mest befolkade och bäst trafikerade öar är Utö en av Stockholms skärgårds mer välkända öar.

Intill värdshuset hittar du ett populärt vandrarhem som kan vara en bra start på en skärgårdssemester eller båtluff. Värdshuset är öppet i stort sett året runt och uppskattad som weekenddestination för privatpersoner och företag.

Medlemserbjudande

Som medlem får du 20 % rabatt på alla boendepaket.
Erbjudandet gäller max 3 rum per bokning.

För att ta del av erbjudandet anger du att du är medlem vid bokning. Kom ihåg att du ska visa upp ditt medlemskort vid incheckning.

Rabatten gäller på ordinarie prislista och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Vägbeskrivning

Waxholmsbåtar går till Utö från Årsta havsbad (Årsta Brygga) året om och på sommaren även från Strömkajen, Stockholms city.

Besök utovardshus.se för mer information såsom priser, boendepaket och menyer.