50 % rabatt på hytt + gratis Biankas barnarmband!

Skolloven är små pauser i vardagen och familjernas tid hos Birka. Personalen tar hand om markservicen, det enda ni behöver göra är att koppla av och njuta av varandras sällskap.

Maskoten Bianka är på plats och hittar på en massa skoj tillsammans med sina kompisar Skeppsråttorna. Det blir familjeunderhållning, sång och musik, godisbingo, film, familjedisco och mycket mer. Njut av sol och värme på terrassen och ta ett dopp i poolen. För de lite större barnen har Birka dessutom fixat ett eget rum med pingisbord, fotbollsspel, Wii och X-box Kinect.

Shoppa till taxfree-priser och kom till dukat bord i någon av fartygets restauranger. Välj mellan buffé, menyer för barn och vuxna, smårätter, lite större eller mitt emellan. Dessutom bjuds ni på dans och underhållning i deras nya nattklubb Backstage.

Medlemserbjudande

50 % rabatt på hytten och gratis Biankas barnarmband*

*Fri läsk i alla barer + Biankas upptäcktsfärd (0-7 år) och Smartskalle (8-11 år). Gå på upptäcktsfärd på fartyget och hitta svar på kluriga frågor. Värde 99 kr/armband.  

Rabatt avser på ordinarie hyttpris upp till Seaview Komfort vid bokning av middag. Gäller endast 21-timmarskryssning under perioden 24/6-10/8 2019. Tillägg för övriga hyttkategorier.

Begränsat antal platser. Gäller ej specialkryssningar eller långkryssningar. Åldersgräns 23 år utan målsman.

För att kunna ta del av erbjudandet ska du ange kamapanjkod vid bokning.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in