Brun trävilla med vita fönsterkarmar och en målarburk på gräsmattan
Ny färg på fasaden med matchande fönster?

Är det dags att måla om fasad och fönster? Då får du inte missa medlemsdagarna med fina rabatter hos Flügger färg 25-27 juli med hela 35% rabatt!

Flügger färg har ett stort urval av färger för träfasader i deras Wood Tex-sortiment, oavsett om du älskar ett matt resultat eller vill ha ett glansigt, nymålat utseende. Alla fasadfärger för slutbearbetning av trä är Svanenmärkta - dvs bättre för miljön och bättre för dig. Svanenmärket ställer även strikta kvalitetskrav för träskyddsbeständighet och hållbarhet. Läs mer om fasadfärg här

Under medlemsdagarna får du som är eller blir medlem hela 35% rabatt på fasad- och fönsterfärg.

Självklart gäller även dina ordinarie medlemsrabatter hos Flügger färg med 20% rabatt på Flügger färg-produkter och Fiona-tapeter samt 10% rabatt på övriga tapeter och Flüggersortiment.

Ha ditt medlemsnummer redo så att du kan ta del av din rabatt. Har du inget fysiskt medlemskort? Då går det lika bra att visa upp ditt digitala medlemskort som du hittar under Mina sidor. I webbutiken ska du ange rabattkoden som du, som inloggad, ser längre ned på sidan.

Är du ännu inte medlem? Bli medlem - snabbt och enkelt! Du får ditt medlemnummer på direkten.

Se hela Flügger färgs sortiment och hitta din närmaste butik

Ta del av erbjudandet

Under medlemsdagarna hos Flügger färg 25-27 juli får du som är eller blir medlem hela 35% rabatt på fasad- och fönsterfärg

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in

;

Bonus!

Du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig till Villaägarna Bonus.