Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Rabatt på drivmedel!

Ett kort laddat med fördelar.

Du som är medlem i Villaägarna får med Preem Mastercard vägarnas största drivmedelsrabatt – 45 öre/liter på allt drivmedel både på Preems bemannade stationer och automatstationer. Utöver det får du en mängd andra fördelar som till exempel 0,5 % bonus på övriga köp*, flera delbetalningsalternativ** och nyttiga försäkringar***. En månadsavgift på 29 kr tillkommer.

Dina fördelar med Preem Mastercard

  • Drivmedelsrabatt på Preem, 45 öre/liter

  • 20 % rabatt på biltvätt, spolarvätska, gasol och  motorolja

  • 0,5 % bonus på övriga köp*

  • Tanka-fel-försäkring

  • Flera delbetalningsalternativ**

  • Kompletterande reseförsäkring***

  • Preemerbjudanden

  • Inbjudningar till Preem Mastercard Event

  • Erbjudanden från exklusiva varumärken

Allmänna villkor för Preem Mastercard Premium

 *På Preems stationer får du drivmedelsrabatt och specialerbjudanden istället för bonus. Dina eventuella köp hos konkurrerande drivmedelsbolag ger ingen bonus. **Preem Mastercard är en löpande kontokredit med en månadsavgift på 29 kr. Vid betalning av den totala skulden varje månad med e-faktura utgår ingen ränta eller aviseringsavgift (aviseringsavgift utgår med 25 kr för pappersfaktura). Du kan välja att delbetala dina köp. Då tillkommer en månadsränta på 1,44 % (rörlig årsränta på f n 17,25 %, 2019-04-09) och 25 kronor i aviseringsavgift per månad, även för e-faktura, vilket ger en effektiv årsränta på 29,08 %. En skuld på 10 000 kronor, delbetalad under 12 månader, ger en månadskostnad på 954 kronor och ett totalt återbetalningsbelopp på 11 451 kronor. Kreditgivare är Ikano Bank AB (publ). ***Ditt ersättningsbelopp vid försening av allmänt färdmedel är efter 4 timmar upp till 2000 kronor per person och kort. Vid försening av bagage får du efter 6 timmar upp till 3000 kronor i ersättning per person och kort och efter 48 timmar upp till 6000 kronor. För att få ut ersättning krävs kvitto för nödvändiga och skäliga kostnader.

Logga in som medlem så får du mer information samt hur du tar del av erbjudandet.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in