Just nu 15 % rabatt!

Du får rådgivning och hjälp hela vägen från att ta fram bästa lösningen för ditt hus till en färdig installation.

Medlemserbjudande - solcellspaket

  • Just nu erbjuder Vattenfall en medlemsrabatt på 6 % som tilsammans med gällande rot-avdrag på 9 % ger dig en total rabatt på 15 %.*
    Regeringen har föreslagit ett grönt skatteavdrag på 15 % som är tänkt att börja gälla från den 1 januari 2021. Som medlem i Villäagarna behöver du alltså inte vänta på att det nya avdraget ska träda i kraft.
  • 1 krona extra för den el du säljer tillbaka.**
  • Fördelaktig finansiering av dina solceller om du önskar, med möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 år.

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020.

Ta del av erbjudandet

Gå till intresseanmälan för solceller för att göra din intresseanmälan på webben eller per telefon. Vid intresseanmälan ska du ange kampanjkod Villaägarna2020.

Tre strålande skäl att välja solceller från Vattenfall

  • Solexperter
    Vattenfalls solexperter ger dig ett förslag på ett solcellspaket anpassat efter ditt tak och dina önskemål oavsett om du väljer ovanpåliggande eller takintegrerade solpaneler.
  • Service och hög tillgänglighet
    Dina solceller kommer finnas länge på ditt hustak - minst 30 år. Vattenfall kommer finnas med dig före, under och efter ditt köp och de tar fullt ansvar för leverans och installation och lämnar därefter över ansvaret till ditt elnätsbolag som byter ut din elmätare så att du kan få betalt för den el du säljer.
  • Delbetala dina solceller
    Vattenfall erbjuder en enkel delbetalning av dina solceller. Du kan själv bestämma hur du vill amortera och vilken återbetalningstid du vill ha - upp till 12 år. Läs mer

Vill du läsa mer om solceller? Prenumerera på Vattenfalls nyhetsbrev om solceller så får du veta allt du behöver om solceller.

Prenumerera på Vattenfalls nyhetsbrev om solceller

Vanliga frågor och svar om solceller

Medlemserbjudande elavtal

* Förutsatt att du har kvar utrymme i år för ROT-avdra som uppgår till max 50.000 kr per person och år.

**På sommarhalvåret finns goda chanser att producera mer el än vad du gör av med. Köper du både solceller och är elkund hos Vattenfall kan du sälja tillbaka överskottselen tillbaka till dem. De betalar enligt elbörsen NordPool Spots timpris och under ditt första år får du dessutom 1 kr extra per kWh (exkl moms).