Med hänsyn till samhällsspridningen av covid-19 (Corona) kan öppettider och svarstider ändras med kort varsel.

Villaägarna bevakar utvecklingen noga och följder de rekommendationer som utfärdas av regering och myndigheter. Vi ber om förståelse för ovan nämnda åtgärder.

Förmånligt från Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial är en av Sveriges största bygghandelskedjor med över 80 varuhus jämnt utspridda över hela landet. Som medlem får du 10 % rabatt.

Beijer Byggmaterial är en av Sveriges största bygghandelskedjor med över 80 varuhus jämnt utspridda över hela landet. På samtliga varuhus finns byggrådgivare med stor erfarenhet som hjälper dig i val av byggmaterial, träprodukter, maskiner eller någon annan av de 500.000 artiklar du hittar i varuhusen eller i webbutiken. Allt för att ditt byggprojekt, stort som litet, ska bli lyckat.

Medlemserbjudande

Som medlem får du 10 % rabatt på ordinarie priser i alla Beijer Byggmaterials byggvaruhus och i webbutiken.

Rabatten gäller ej kampanjvaror, "rätt pris-produkter" och offererade produkter. Vissa produktgrupper såsom RAW fönster och tryckimpregnerat virke är undantaget från rabatten. Kolla gärna med ditt byggvaruhus för att få veta vilka produktgrupper/artiklar som avses.

Ta del av erbjudandet

Visa upp ditt medlemskort i kassan för att få din medlemsrabatt.

Du kan även utnyttja din medlemsförmån i Beijer Byggmaterials webbutik.
Se till att du är inloggad som medlem här på Villaägarnas sida så ser du hur du går tillväga med din webbeställning här till höger på sidan.

Du måste vara inloggad medlem för att ta del av erbjudandet

Bli medlem   Logga in