PixelImage

Tryggare med hantverkare: Villaägarnas nya kvalitetsstämpel

2015-05-27

Nu blir det tydligare vilka hantverkare som är kvalitetssäkrade. Med start i maj kan hantverkare som är anslutna till brabyggare.se märka sina företagsbilar med sigillet "Godkänd av Villaägarna".

Bild på stämpel med text: Godkänd av VillaägarnaPå Villaägarnas tjänst brabyggare.se kan du som planerar att renovera lägga en offertförfrågan där du beskriver dina byggbehov. Inom 24 timmar får du svar från någon eller några av de 2 000 kvalitetssäkrade hantverkare som är anslutna till tjänsten.

Profilsidor och omdömen 

Alla medlemsföretag hos brabyggare.se kvalitetssäkras för att göra det tryggare för dig som kund. Hantverkarföretagen har även profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb.

– Brabyggare.se är mycket uppskattad bland Villägarnas medlemmar, eftersom vi till skillnad från andra söktjänster är specialiserade på hantverkare och har ett eget kvalitetssäkringssystem. Byggprojekt handlar ju ofta om stora belopp, då vill man kunna känna sig trygg med den entreprenör man väljer, säger Johan Leth, vd på brabyggare.se.

Under försommaren börjar symbolen "Godkänd av Villaägarna" att synas på bilar vars hantverkare är anslutna till brabyggare.se.

Krav för stämpel "Godkänd av Villaägarna"

För att få använda bildekalen krävs att:

- hantverkaren varit medlem hos brabyggare.se i minst ett år, för att säkerställa långsiktig kvalitet
- hantverkaren årligen skickar in bevis på giltig ansvarsförsäkring
- företagets snittomdöme inte är under tre en längre period

Fakta om brabyggare.se

Med hjälp av söktjänsten hittar du enkelt kvalitetssäkrade hantverkare för ditt byggprojekt. Du lägger en gratis offertförfrågan och får upp till sex snabba svar från hantverkare i närområdet.

Hantverkarföretagen har profilsidor med omdömen från andra kunder och referensjobb. Alla medlemsföretag kvalitetssäkras dessutom genom kontroll av:

  • företagsuppgifter
  • kreditvärdighet
  • svartlistning
  • certifieringar
  • ansvarsförsäkring

Här hittar du din kvalitetssäkrade hantverkare