På denna sida ansvarar lokalföreningen för innehållet.

Föreningen

Med strax under 5 000 medlemmar är vi en av de större lokalföreningarna i landet och vi verkar geografiskt i Medelpad.
Vi delar kontor med Villaägarnas regionkontor för region XYZ.
Villaägarna i Sundsvall med omnejd har en deltidsarbetande ordförande, Kenneth Selvehed.

Läs om styrelsen här

Kontakta Villaägarna i Sundsvall!

Det ska vara lätt för dig att komma i kontakt med oss.

Adress till kontoret

Villaägarna i Sundsvall m. o.
Köpmangatan 1, 852 31 Sundsvall

På kontoret träffar du vår ordförande Kenneth Selvehed. Normalt finns han på plats tisdag - fredag. Du är välkommen att besöka oss eller

Ring 060 - 61 41 30

Är vi inte på plats så kan Du tala in ett meddelande på telefonsvararen så kontaktar vi Dig!

Du kan också skicka e-post till info@villaagarnasundsvall.se

Villaägarna i Sundsvall med omnejd

Våra årsmöten

2016 genomfördes årsmötet i Fälldinsalen på Mittuniversitetet i Sundsvall. Årsmötet lockar ca 150 medlemmar varje år. Vi bjuder normalt på någon form av underhållning eller annan aktivitet vid sidan av själva årsmötesförhandlingarna.

Efteråt serveras kaffe och smörgås. De senaste åren har deltagande medlemmar även fått biljetter till "Vårmässan" eller motsvarande i Nordichallen i april-maj månadapril månad.

Våra aktiviteter

Vi anordnar aktiviteter för våra medlemmar året om.

En av de pouläraste är en Trädgårdskväll i maj månad varje år. Kvällen är mäkta populär med ca 500 medlemmar på plats som kan göra inköp till kraftigt reducerade priser.

Under våren och hösten har vi andra aktiviteter och arrangemang med olika teman för våra medlemmar.

Skicka oss din e-postadress för att få inbjudningar till aktiviteter

Vi skickar inbjudningar till dessa aktiviteter via e-post.
Är du medlem och vet att du inte har meddelat oss din aktuella e-postadress så kan du göra det via den här adressen: info@villaagarnasundsvall.se