PixelImage

På denna sida ansvarar lokalföreningen för innehållet.

Villaägarna i Finspång

Välkommen till Villaägarna i Finspång!

Den lokala föreningen Villaägarna i Finspång startades upp i Maj 2011 efter att ha varit vilande i ett antal år.
Styrelsens intention är att se till att vi har bra rabattavtal med lokala firmor inom Finspångs kommun. Vi anordnar också diverse aktiviteter för medlemmarna. Vi tar gärna emot förslag på aktiviteter. Hör av er till någon i styrelsen om ni har några ideer!

Vi har nu två släpvagnar för utlåning till våra medlemmar. Den ena vagnen har gallergrindar och den andra har en huv.
Det är gratis att låna vagnarna i upp till 4 timmar. För längre tid än så kostar det 100 kr per dygn, max 2 dygn per lånetillfäle.
Släpvagnarna finns hos XL-bygg i Finspång, som sköter utlåningen av dem.

 

Läs Villaägarnytt här!

  • Sponsring av resa till Nordiska Trädgårdar! 2014-02-21
    Villaägarna i Finspång sponsrar återigen en resa med Hällesta buss till mässan Nordiska Trädgårdar. I år finns det två alternativa tillfällen för denna resa; 21/3 och 22/3. Vi sponsrar med halva kostnaden (175 kr), för max två personer per hushåll och...
  • Sponsring av resa till Nordiska trädgårdar! 2013-04-01
    Villaägarna i Finspång sponsrar resa till trädgårdsmässan i Älvsjö. Passa på att planera inför årets trädgårdssäsong! Det finns två olika datum för denna resa, 12/4 eller 13/4. Läs mer på denna länk.
  • Lokala rabattavtal 2012-04-27
    Kom ihåg att säga till samt visa upp ditt medlemskort för att få rabatter hos de lokala företagen i Finspångs kommun som vi har avtal med. Dessa företag är inte anslutna till Villaägarnas MasterCard.